21 de desembre 2011

Bon Nadal!

A la fi les tan desitjades vacances... Necessitam un kit-kat, oi? Després de tantes nadales, poemes, arbres, purpurines, informes, acis... Tot i que estressi molt (MOLT) aquest primer trimestre, en dies com el d'avui o demà t'adones que val la pena, que val molt la pena la nostra professió, què és molt maca, i que els infants... estan tan feliços, taaannnt... i tenen tanta il·lusió... I mola tant sa purpurina!!!!
Idò això, Bon Nadal a totes i tots els que seguiu aquest petit espai, gaudiu molt de les Festes, descansau, estigueu en família, amb amics, estimau... i sobretot, sobretot, sobretot... compartiu*
La il·lustració és de Steve Mack (ja sabeu que m'encanta) i jo l'he signada "demipuñoyletra"... seria una mescla d'allò digital fent arribar allò més personal com és l'escriptura del nom.
Bon Nadal                                                  Bones Vacances                                        Bones Festes

Postal de Nadal

Aquesta és la Postal de Nadal que hem fet a 5 anys a la nostra escola. És molt molt molt senzilleta, però volíem reutilitzar el paper de regal que ens va sobrar de l'Arbre de les Portades de l'Àlbum. Així que vàrem fer unes estrelles en collage de paper de regal, després les varen retallar i aferrar a una cartolina. Dins hi varen aferrar el poema de Nadal que havíem estudiat on havien d'omplir 4 paraules. El Poema és "La Cavalcada de Reis" del blog Qué hacemos hoy en el cole. I per acabar, varen aferrar una foto que ens vàrem fer davant l'arbre de l'escola. Per decorar, gomets brillants i amb retoladors brillants: Bon Nadal!*


16 de desembre 2011

Decoració de Nadal 3a part

Ta ta txaaaaaaaaaaaan!!!!
I així és com ha quedat el nostre arbre de Nadal a l'Escola. Tot infantil vàrem pintar les fulles de diaris vells de l'escola amb diferents tècniques i diferents verds: estampant, amb purpurina, amb rodets, etc. I 5 anys vàrem realitzar les bolles.
Després vàrem retallar les fulles en tres, i les vàrem enfilar a llana verda i vàrem enrevoltar l'estructura de l'arbre que és un cono de xarxa.
No ens ha quedat gens malament, no?
 Podeu trobar les fotografies senceres anant a la Pàgina de Tallers, Portades i Manualitats

11 de desembre 2011

PRESENTACIÓ NETVIBES: RACÓ DE SES NOSTRES IDEES 2.0

Per casualitats de la vida, coneixes a certes persones a través dels seus blocs i comences a compartir idees, experiències, maneres de fer, etc. Poc a poc, sorgeixen idees comunes que fan que neixi un petit projecte.

Volem presentar-vos aquesta idea per diversos motius:
  1. Per facilitar l’accessibilitat.
  2. Perquè sempre està actualitzat.
  3. Perquè en una pantalla en tens 100!
  4. Perquè està organitzat per temes.
  5. Perquè ens fa molta il·lusió.
  6. Perquè és una fusió dels nostres blocs:
  1. Perquè tu també en pots formar part!

Ja podeu gaudir del 
“RACÓ DE SES NOSTRES IDEES 2.0”


Si us agrada aquesta pàgina i voleu que els vostres recursos també hi apareguin podeu enviar-ho a la següent adreça, indicant la pestanya on voleu que surtin:



Si voleu conèixer a les diferents creadores d'aquesta proposta, cliqueu la següent imatge:



Ens encantaria comptar amb la vostra participació! Podeu deixar comentaris en la mateixa pàgina o en aquesta entrada. 
També ens podeu trobar al twitter (@raco_ses_idees) i al facebook (Racó de Ses Nostres Idees 2.0).

Esperem que us agrade tant com a nosaltres aquest petit racó!

Laura Cuenca
Laura Tudón
Estrella Vilar




10 de desembre 2011

50.000!



Estic súper contenta!!! Ses Meves Feinetes ha arribat a 50.000 visites!
Fa menys d'un any que vaig començar amb aquesta aventura, i no em puc creure aquest nombre de visites!
Moltes moltes moltes gràcies a tots i totes per fer-ho possible. Gràcies pels vostres comentaris, m'animau molt sempre, i gràcies per visitar aquest petit espai, és el que em motiva per seguir publicant cosetes.
Gràcies a tots i totes les companyes bloggeres que m'han ajudat molt i m'han servit de model, així també com m'han animat des del primer post que vaig publicar.
En definitiva, 50.000 milions de gràcies.
La il·lustració és de Francesca Quatraro. M'agrada molt i pens que és significativa per aquest event ja que és una nina contenta, té els cabells arrissats com jo i ocellets pel cap (com jo, i com el fons de Ses Meves Feinetes)


Portada Feinetes Nadal

Aquest divendres vàrem fer el taller de la Portada de les feinetes d'aquest divendres. La veritat és que els infants s'ho varen passar pipa, els hi va agradar molt.
La idea la vaig treure del Picasa de Marta Garcia, però la vàrem "tunejar" bastant.
La base és una cartolina taronja i la vàrem estempar amb esponges i témpera vermella. Enlloc d'agafar la pintura directament amb l'esponja, pintàvem l'esponja amb un pinzell, perquè quedés amb poca pintura i es vegés millor l'efecte dels dos colors (el taronja de la cartulina i el vermell de la pintura).
Una vegada eixut, vàrem donar als infants tires llargues de paper de regal i ells havíen de medir amb el referent de la cartolina i anant montant-les de més grosses a més petites. Així que vàrem treballar moltes més coses que la plàstica...
El tronc és un poc de feltre que hi havia per l'escola, i a sobre de l'arbre li enganxàrem una llacet de regal a mode d'estrella.
Després ells varen escriure Bon Nadal, el nom i el curs. Primer a llapis i depsrés ho varen repassar de retoladors dorats o platejats... A què ha quedat molt mona? N'Almudena (la meva súper compi de nivell) i jo estem molt contentes! Vos deix aquesta imatge perquè vegeu altres models...



08 de desembre 2011

Decoració de Nadal 2a part

A sa nostra escola cada any demanam a les famílies la seva ajuda en quant a la decoració nadalenca. Any rere any els demanam coses diferents i enguany ho hem fet de la següent manera. A la línia A hem demanat que decorassin com vulguin arbres de Nadal per penjar per ses parets i a la línia B hem demanat que decorassin Estrelles per penjar al sostre dels passadissos.
Cada classe té un model diferent, i aquest any ho hem demanat en pla i amb una plantilla din-A3.
Aquesta és una activitat que ens agrada molt fer-la perquè l'escola queda molt ben decorada, les famílies col·laboren molt totes, i els infants estan súper contents perquè van passant pel passadís mirant tot el que han fet i cercant cada un la seva!
A les mestres també ens encanta perquè anam agafant moltes idees! No sabeu quant creatives i originals són les famílies! Mai ens deixen de sorprendre!!!
Aquesta és una selecció dels primers que m'han arribat a sa classe. Quan els tenguem tots penjadets pels pessadissos, juntament amb els de les altres classes i les estrelles, vos posaré fotos!
A què son molt xulis?
(Gràcies famílies de sa meva classe... sou un bombons*)

07 de desembre 2011

Decoració Nadal, 1a part

Com totes les escoles estem ja a Infantil les mestres plenes de purpurines, cartulines metalitzades, càpsules de cafè i demés accessoris múltiples... Doncs sí! ja hem començat els tallers de Nadal. A la nostra Escola, fem un arbre molt molt gros entre tot el cicle d'Infantil, i a la classe de 5 anys ens ha tocat fer ses bolles i ajudar als petits a pintar les fulles per
a l'arbre. Vos pos unes fotos de com han quedat ses bolles, perquè són molt xules! Les hem fet amb globus, restes de paper de seda que teníem per sa classe, cola blanca i purpurina (un clàssic). La veritat és que ens ho vàrem passar molt bé!





06 de desembre 2011

Poema Cavalcada de Reis


Aquest és el Poema de Nadal que treballam a la classe de 5 anys enguany. És un poema que vaig trobar al bloc de na Jéssica Qué hacemos hoy en el cole? i que me va agradar molt. En aquest bloc podeu trobar el poema en llibret i les corresponents feinetes o fitxes per els infants.
Jo l'he fet així perquè solem penjar els poemes a l'assembles i l'anam recitant cada dia. Està fet en Majúscula i Minúscula perquè el pogueu utilitzar a qualsevol dels nivells.

Poema de Nadal Retro

Jajaja! He titulat aquesta entrada amb el nom de Poema de Nadal Retro perquè cercant per les carpetes del meu ordinador he trobat això... i m'ha fet molta il·lusió publicar-lo. És una de les primeres cosetes que vaig fer amb ordinador i bé, es podria dir que és un poc vintage (per això també pens que és molt mono...). És de quan cercava imatges de llibres de l'escola, les fotocopiava i les pintava amb aquarel·les. Després les escanetjava i les ficava a un word. Afegia un marc o "borde" predefinit del word i escrivia el que volia (berellant-me amb les columnes i saltos, clar). A què és molt mono? Encara tenc l'aquarel·leta original guardadeta... Esper que vos agradi, i si el voleu fer servir... encara millor! (jijiji*)

Acabam el Cos

Aquestes són les 3 darreres feinetes que hem fet per acabar el Cos Humà. Hem acabat amb l'embaràs i les seves fases. Això és el que els infants han fet en paper, però hem fet moltes coses més... Visita a l'Hospital de Formentera, fer un experiment amb una ampolla d'aigua i globus simulant uns pulmons, mirar tots els llibres del Cos Humà que han dut els infants (què d'aquests he agafat imatges per fer ses feinetes), mirar i explicar un conte de la salut, fer moooooltes converses... 
La veritat, el tema del cos... dóna per molt, però ja l'hem acabat! He dissenyat ses feinetes, un poc "a salto de mata" per falta de temps, però bé... el resultat no ha estat del tot dolent. 
Podeu trobar aquestes fotos al meu PICASA.



01 de desembre 2011

830



830 Visualitzacions de Ses Meves Feinetes durant el dia d'avui!!!!!!!!!!!! Yupiiiiii!!!!!!!!!!!! Moltes gràcies, gràcies, gràcies, GRÀCIES!!!
Estic súper contenta, no m'ho podia ni creure... Aquestes petites coses són les que em donen més  motivació per seguir fent SesMevesFeinetes.
                  Moltes Gràcies de tot cor.
                               BönäNït*

Benvingut desembre!



  Ta ta txan!!! Doncs sí! Ahir em vaig pasar tot el dia cosint aquest calendari d'advent! Com podeu veure, els numerets estan a cada una de les butxaques. Em fa molta il·lusió treure aquest arbre avui a classe... es quedaran bocabadats! La veritat és que li hagués hagut de posar el fons vermell, hagués fet més Nadal, però bé, és el primer que faig.
La idea és cada dia treure una cosa de cada butxaca a mode de missatget. Per exemple, avui es trobaran un paperet que posi: Dita de Desembre, i demà un altre que posi Taller d'arbre de Nadal i així cada dia, fins el darrer... que serà alguna coseta bona (mmmm...)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...