13 de febrer 2011

Vocabularis

Al Racó de Lectura i Escriptura de 4 anys hem introduït els diferents vocabularis. Utilitzam les imatges separades dels noms; i segons el nivell els infants desenvolupen l'activitat: o bé relaciona imatge/nom, o bé copia el nom a sota la imatge, o bé escriu el nom de la imatge tot sol i després ho comprova amb el cartell del nom. Ho fem amb uns suports Din-A4 de colors plastificades on poden escriure amb retoladors.
Tal vegada això no us sigui molt nou, però per jo sí (vaig a passes de formigueta), així que he elaborat els diferents vocabularis de les unitats didàctiques que estem treballant: Carnestoltes per una banda, i Jaia Quaresma i Aliments per una altra.
Si clickau a la foto, vos sortirà l'enllaç en format PDF, sinó també podeu anar al meu Picasa.

5 comentaris:

  1. Un material preciós, molt útil i en català, un luxe, moltes gràcies!!

    ResponElimina
  2. Fantàstic Laureta, però crec que podem dir Capell. A Formentera se diu barret???

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies a tu, per invertir el teu temps mirant-ho! Moltes gràcies Laura!

    ResponElimina
  4. Sergi, Sergi, Sergi... li he donat voltes al cap i he pensat el següent:
    A Formentera diuen "gorru", paraula que no està acceptada de moment. Aleshores... quan aquí no tenen alguna paraula normalitzada, la cerc a s'estàndart. És el que feim noltros amb es mallorquí no?

    ResponElimina
  5. Laura està genial el teu material. Jo estic fent per a la opo quan ho tingui ho posaré al meu blog. He de aprendre com funcionen els albumnes picassa. per cert ets de Mallorca???? Perquè jo visc a Palma!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...