22 de març 2011

Medalles Racons "Quéhacemoshoyenelcole"

Na Jessica al seu bloc QUÉ HACEMOS HOY EN EL COLE, va publicar un material fet seu súper bonic: els cartells dels racons.(Clickau a la imatge per anar al Picassa de na Jessica).


Doncs jo els estic utilitzant a classe perquè els que tenia eren de l'any de la Maria Castanya. I com que no em funcionava el sistema d'organitzar els racons que tenia, vaig pensar introduir el clàssic sistema de medalles.
Així que, amb el permís de la súper artistassa de na Jessica, vaig fer les medalles amb els dibuixos dels seus cartells de racons (així ho tenc tot a joc, jiji).
Doncs aquí vos les deixo perquè les utilitzeu com volgueu, ja sabeu que també estan al meu Picassa.
Qui vulgui també les pot descarregar en PDF

7 comentaris:

  1. Pues vaja xurro! Amb el visualitzador de diapos del Picassa es veuen tope-peques perquè estan en vertical!!! Ja investigaré altres sistemes, ja...

    ResponElimina
  2. Disculpa Laura, pots explicar com és el sistema d'utilitzar les medalles per als racons? M'ha agradat la idea, però no m'ha quedat molt clar...

    Per cert, si ho tens en PDF pots utilitzar plataformes com ISSUU o CALAMEO per pujar el document i després el pots "embedar" en la teua entrada. Es veu més gran i també es pot descarregar!

    ResponElimina
  3. Epaaaaaa!!! Bon dia Estrella! Has vist? Aprenc ràpid! Moltíssimes gràcies per la idea, és molt fàcil i més vistosa!
    Bé, t'havia escrit tot un testament explicant-te el sistema de medalles i se m'ha esborrat (brrrrrggghhh$%&&&/%··"), i ara ja he de preparar-me per anar a cole. Al vespre t'ho explic!
    Una abraçada i BonDia d'escola!!!

    ResponElimina
  4. Estrelleta! Ara tenc un minutet. Doncs, el que t'havia escrit aquest matí era que abans tenia el cartell a cada racó i al cartell hi tenia aferrat tants de "belcros" com infants podien jugar a aquell racó. Ells agafaven el seu nom i el posaven allà, però tenia problemes quan canviaven de racó perquè s'oblidaven del cartell del nom (aquest grup, eh? hi ha grups que ho assoleixen de meravella, ja saps... cada grup, un món). Doncs ses medalles és el mateix, però se la pengen els infants (a 3 anys no ho he fet mai per por de que es facin mal al coll, 4 anys ho saben fer molt bé!). Devora cada cartell i fiques un ganxet amb tantes medalles com infants hi poden anar al racó. Per jugar s'han de posar la medalla, i per canviar l'han de deixar... Com són de colors i tenen el dibuixet, si un nin va amb una medalla que no pertoca al racó, com la dur posada, els altres l'avisen... Amb aquest grup em funciona bastant bé! Però ja te dic, és qüestió d'anar provant el que els hi va a cada grup!
    Una abraçada!!!!
    (M'encanta com t'està quedant el blog)

    ResponElimina
  5. Rapidíssima!! Gràcies, ara ja ho entenc! És una bona forma d'organitzar-ho. La tindré en compte ;)

    ResponElimina
  6. qué xules!!ara ja les tinc fetes per quan les necessiti,jejeje

    ResponElimina
  7. Hola Laureta, hauries de mirar això que he trobat intentant carregar la teva pàgina...
    http://lesmevesfeinetes.blogspot.com/
    Haurem de prendre mesures legals? je,je,je!!!
    petons i bona reentreé!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...