28 de maig 2011

Portades per al 3r Trimestre

Aquestes són algunes de les portades que he fet els darrers anys per al 3r trimestre.
Aquesta la vaig fer l'any passat per a la classe de 3 anys. És amb una cartolina blanca DinA3, pintam amb rodets un fons de la mar amb pintura blava i verda molt aigualides. A sobre d'un peix de cartolina que les mestres vàrem retallar i ells varen pintar amb ceres, hi aferràrem confeti de colors amb cola blanca i pinzell. Per sobre del confeti hi afegírem cola blanca amb aigua amb un vaporitzador (com un "txif-txif" de perruqueria). L'ull és un gomet negre i el nom el posaren a un full i el retallàrem per aferrar-lo a sa tapa.

Aquesta la vaig fer per un cinc anys. Amb unes "txancles" reals d'una nina de 3 anys vaig fer el motlle de les sandàlies amb esponja. Estamparen les xancles, les decoraren, i hi passaren el llaçet amb la meva ajuda. Decoraren sa tapa fent un marc de confeti gegant amb cola blanca. També hi posaren cola blanca a sobre perquè brillés.

Aquesta és la tapa que he fet jo de prova per fer-la enguany amb els infants de 4 anys. L'explicació la trobareu a sa pàgina de Tallers i Portades d'aquest bloc, clickau damunt la imatge!

Esper que vos serveixi d'idees!

3 comentaris:

  1. M'encanteeeen!!! Quins tresorets més tindràs amagats??

    ResponElimina
  2. Gracies per compartir els teus treballs!
    Salutacions

    ResponElimina
  3. A vegades no ho sé ni jo els tresorets que tenc amagats!!!
    M'agrada que us agradi!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...