09 de maig 2011

Vocabulari Plantes


Aquí vos deix el vocabulari treballat a "Les Plantes". Si clikau a la imatge anireu al meu Picasa. Els vocabularis els faig a l'estil de dues molt bones mestres: na Jessica de Qué hacemos hoy en el cole? i na Diana de Diana Educació. Moltes gràcies, per cert!

5 comentaris:

  1. Gràcies a tu per completar la col·lecció!jajaja

    ResponElimina
  2. Ja ens queden menys... jiji

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per recordar-te de mi!
    Ja he entrat al teu Picasa, hi tens molt bon material, m'alegro de comptar amb una nova companya d'intercanvi de bones feines!!!
    Una abraçadaaaaa!

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies a tu Diana, per ser pionera amb moltes coses. Em fa súper feliç que t'agradi el bloc, i que m'hagis fet aquest comentari. Tu!!! na Diana!!! ni m'ho crec... moltes gràcies, de veritat! I jo també m'alegro molt de tenir-te com a companya d'intercanvi o donar-te les gràcies per ser mestra bloggera i compartir tot el que comparteixes. Una abraçaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaa i ja ho saps, estem en "cibercontacte".

    ResponElimina
  5. Diana, no ho sé si ja ho havies llegit però fa dies que et vaig contestar i... misteriosament... s'ha esborrat!
    Com que els comentaris els envia al correu l'he recuperat, amb data i hores incloses:
    Moltes gràcies a tu Diana, per ser pionera amb moltes coses. Em fa súper feliç que t'agradi el bloc, i que m'hagis fet aquest comentari. Tu!!! na Diana!!! ni m'ho crec... moltes gràcies, de veritat! I jo també m'alegro molt de tenir-te com a companya d'intercanvi o donar-te les gràcies per ser mestra bloggera i compartir tot el que comparteixes. Una abraçaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaa i ja ho saps, estem en "cibercontacte".
    Enviat per Laura a Ses Meves Feinetes el 12 de maig de 2011 20:28

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...