29 de juliol 2011

Dites dels Mesos i Estacions de l'Any


Hola a tothom! Com van les vacances??? No acabam de desconectar, eh? Doncs, jo acab d'acabar les dites per aquest nou curs escolar. Ja les he fet totes i les he enmarcat segons les estacions. També hi he afegit una dita per cada estació i els he preparat tant en Majúscules com en Minúscula. Les dites les he trobades a diferents blogs i picasa que tots coneixeu, però sobretot si en voleu cercar qui té un bon recull de dites i refranys populars és el blog POESIA INFANTIL I JUVENIL. Més que un blog és una molt bona base de dades de poemes, dites, refranys, il·lustracions... Enhorabona i Moltes Gràcies Sàlvia!
Les il·lustracions les he trobat per internet a diferents pàgines. He fet l'error de no apuntar-me cap nom de cap il·lustrador/a... així que si algú veu la seva obra en aquest material que m'ho digui i li faré una refèrencia. A més d'agrair a tots aquests artistes que pengen la seva obra i hem podem fer-ne ús.
A més de clikar en aquestes publicacions d'aquí sota, també les podeu trobar al meu PICASA. En breu penjaré les feinetes d'aquestes dites. Esper que us serveixin!!!

DITES EN MAJÚSCULA:

DITES EN MINÚSCULA:

6 comentaris:

  1. Hola: me encantan, que bonitas, seguro que me las cogeré para trabajarlas en clase. Un saludo

    ResponElimina
  2. Gràcies Miren! Doncs, clar que sí! Estan fetes per això per agafar-les i utilitzar-les! Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Quina feinada preparar aquests cartells amb aquestes imatges tan guapes!! amb el teu permís les empraré pel nou curs.

    Records des de Menorca

    ResponElimina
  4. Hola Helena! I tant!!! Les pots emprar quan vulguis perquè estan per això. Moltes gràcies pel teu comentari. I benvinguda a Ses Meves Feinetes!
    Records des de Mallorca, ara mateix!

    ResponElimina
  5. Hola Laura, quina lletra és la que has fet servir per a les dites, m'agradaria utilitzar-la i no se com conseguir-la. Gracietes, Carmen

    ResponElimina
  6. Hola Carmen Ferrer, la lletra es diu Pizza is my favorite, i la pots descarregar gratuïtament aquí: http://www.dafont.com/es/pizza-is-my-favorite.font
    Gràcies a tu, :)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...