07 de juliol 2011

A la fi... E S T I U

Hola a totes i tots!

Perdonau per aquest quasi mes de desconnexió, però el final de curs de Formentera, és més complicat del que sembla. No tan sols fan final de curs els infants, i l'escola, sinó que tots els mestres, les mestres, els i les profes de l'insti, hem de recollir totes les nostres coses i marxar al nostre poble d'origen (en el meu cas, Mallorca) ja que comença la temporada a Formentera i les nostres cases les lloguen a turistes. Ja vos podeu imaginar: el matí netejant i ficant dins capses els accesoris de la cuineta, i per la tarda netejant i ficant dins capses els accesoris de la cuina de casa... Però d'això no en parlem que de moment no té molta solució. Tan sols vos volia donar una mini explicació!
Ara volia agrair cosetes i tal però crec que ho faré en altres posts perquè sinó aquest serà infinit...

4 comentaris:

  1. Feliç estiu i vacancessss!!! beset
    Silvina

    ResponElimina
  2. Bon estiu, jo vaig estar per les illes uns anys i recorde quan ens teniem que anar amb la caseta darrere com els caragols, encara recorde l'ultim any amb el cotxe ple de les meues coses, dins el baixell de balearia!!!!

    ResponElimina
  3. Bon Estiu Silvina!
    Tu m'entens Inma, ehhh??? Efectivament! Balearia forever! Ara és l'única companyia, i te claven 300€ anar i tornar ibz-palma, com ha canviat, eh??? I fas capses, i capses, i capses... I quan arribes a casa has de desfer capses i capses i capses i a l'agost tornes a fer capses i quan arribes les desfàs... I no me queix (bueno, sí m'estic queixant!) però és una enfeinada...
    Bon Estiu!!!

    ResponElimina
  4. Quin treball noies.
    Bones vacances!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...