08 d’agost 2011

Tot amb una pantalla.

Bon Dia! No és qüestió de fer propaganda de cap en especial perquè supòs que déu haver 1000 programes com aquest, però dir-vos que he començat a utilitzar iGoogle i estic encantada.



De cada vegada la xarxa es va fent més grossa en quant a blogs i coses que ens interessen, i el nombre de programes també és més ampli: blogger, facebook, picasa, slide, etc. Doncs, mitjançant els feeds (que m'ha costat entendre-ho i configurar-lo però ho he aconseguit tota soleta, això vol dir que no és tan dificil...) podeu configurar sa pàgina de iGoogle vostra amb finestretes dels llocs que vos interessa seguir. Cada vegada que aquests llocs s'actualitzen (algú hi penja alguna cosa, hi ha novetats), ja vos surt directament a la pantalla d'inici. És molt pràctic i àgil perquè així no has d'anar un per un: -a veure si ha publicat alguna cosa aquest bloc?, a veure si al picasa de nosequi hi ha alguna cosa nova, -a veure el meu correu...

Vos he posat una captura de pantalla del meu, que vos pot donar idees. Pens que és molt pràctic també per educació   perquè podeu configurar-lo amb les pàgines que volgueu (jo tenc, el correu, Conselleria d'Educació, etc)
Res, aixó no és cap feineta però pens que és un recurs útil per agilitzar temps de cara a totes les pàgines que visitam per a realitzar la nostra tasca... Esper que vos serveixi! Aquest post també el podeu trobar a l'apartat TIC d'aquest bloc.

4 comentaris:

  1. Genial! Amb això tens raó, està molt bé tindreu tot junt. Jo el que faig és tindre sempre 4 ó 5 pestanyes obertes i guardades amb el mateix: el correu, les xarxes socials, el bloc... I també una altra amb el Google Reader amb tots els feeds dels blocs i webs que seguisc (que no són pocs...). Així quan entre al navegador, s'obre tot el que necessite i vaig canviant de pestanya. Miraré a vore com funciona i potser canvie de métode ;)

    Per cert, m'ha fet gràcia vore el meu feed al teu igoogle!! jejejeje

    ResponElimina
  2. Estrellita... Però tu no estaves desconectada??? jijijiji
    Bé, jo no coneixia el google reader i és massa! Gràcies! El que he fet és ficar-lo com a gadget al Igoogle i així et surt una finestreta amb les darreres actualitzacions de tots els feeds que segueixes. Prova-ho, ja veuràs... tot en una pantalla!
    I claro que tens una finestreta al meu igoogle, que et pensaves???
    T'he de contestar el mail, estic "en ello". Una abraçada

    ResponElimina
  3. Lauretaaaa!! Sí, estava desconectada fins avui!! jajajaja. Ara estic recuperant-me d'aquests 3 dies que han sigut intensius, jejeje.

    Tu tranquil·la, ja me contestaràs el mail quan vulgues. "No hay prisa!!"

    ResponElimina
  4. Ja l'he provat!!! Està prou bé, de moment el tinc pelaet... però ja aniré omplint-lo, jeje.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...