14 d’octubre 2011

ARCIMBOLDO

Holita!
Estic viva!!! Vaja principi de curs!!! Perdonau a tots i totes però he tengut una enfeinada i he tengut el bloc una mica oblidat!!!
Aquest any estic a 5 anys. Estem fent filosofia 3/18, enguany mitjançant obres d'art. Hem començat per Arcimboldo, més concretament per l'obra La Tardor.
A més, a més estem treballant el centre d'interès El Cos, així que va tot relacionat. Després d'haver ensenyat el quadre d'Arcimboldo a mode de puzzle, i haver comentat el què veiem i altres coses mitjançant la metodologia de Filosofia 3/18 del Tot Pensant, hem realitzat els nostres autoretrats a l'estil Arcimboldo.
Ho he penjat amb una eina de presentacions que a mi m'agrada molt que és l'Animoto, és molt xul·lo per penjar als blogs d'aula i mostrar les feinetes que fan els infants. També vos deix el model de feineta que hem fet!3 comentaris:

 1. gràcies, m'ha agradat molt la teua proposta!
  tens un premi en http://silvina-porelcaminodelasemociones.blogspot.com/2011/10/mi-primer-premio-bloguero.html
  beset

  Silvina

  ResponElimina
 2. Hola guapa si passes pel bloc dels petits infants i tens un regalet.
  Fins aviat
  Petons

  ResponElimina
 3. Hola Laura acabe de coneixer el teu bloc gracies al de Magda, i em quede com a una seguidora més per a tu. Si vols, et convide a que ens visites, el nostre es El Arco Iris Infantil. Un beset de la nostra part.

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...