06 de novembre 2011

Ses Meves Feinetes 2.0


   Hola! Gràcies (o a causa) que estic fent un curs d'Educació 2.0, una de les activitats era fer un bloc. Jo li vaig dir al mestre que ja en tenia uns quants, però em va dir que n'havia de fer un altre, que era una activitat i que l'utilitzaríem per fer més activitats del curs.
   Brrrggghhh*!!! Vaig estar pensant i vaig acabannt decidint el següent: faria un bloc germanet d'aquest, on ficar tot el que m'interessa del món de les TIC i del món 2.0. És a dir, si el vull esborrar amb el temps, l'esborr... però si veig que el vaig utilitzant per postear les cosetes més relacionades amb les Noves Tecnologies, doncs el deix...
   La qüestió, Ses Meves Feinetes seguirà sent Ses Meves Feinetes (però he llevat sa pàgina TIC). I, a partir d'ara té una germaneta petitona que es diu Ses Meves Feinetes 2.0 què serà la tecnològica de la família (com tots els germans petits...)
   De moment, encara estic fent el curs, així que igual veieu coses que pensau: -???? Però seran activitats. Quan acabi el curs ja ho faré saber.
   A la barra esquerra d'aquest bloc, és a dir... aquí mateix on estau llegint, he posat un gadget amb el Feed de Ses Meves Feinetes 2.0. Això vol dir que des d'aquest bloc podreu veure el darrer que he publicat a l'altre des de la barra de l'esquerra just a sota de l'apartat "Sobre Jo".
   Esper que vos agradi! I esper que a mi m'enganxi! Encara, que tenc aquest mig abandonat perquè no tenc temps, no vull ni pensar com ho faré per alimentar als dos!!!

7 comentaris:

  1. Enhorabona Laura! estàs fent una feinada. Ja no estic a l'escola però m'encanta "guaitar" per aquesta finestra i enterar-me un poquet del que fais. Aquest com l'altre és una passada.Per ara és molt bona "mare", jo t'envio una forta abraçada i molta força per seguir endavant. Un petonet

    ResponElimina
  2. Moltes Gràcies Sira!!! No saps el contenta que em fas sentint les teves paraules! La veritat, m'animau molt! Una abraçada i un besito (a ses illes en deim "besito") per tu també!

    ResponElimina
  3. Laura som na Felisa no sé per què em surt aquest nom, però ja saps que lo de ses tecnologies no és lo meu.

    ResponElimina
  4. Jajajaja!!! Idò a tu no importa que t'expliqui "lo dels besitos"

    ResponElimina
  5. No, ja ja! però si m'hauràs d'explicar un dia que tenguis temps, per què em surt SIRA i no Felisa o Escorpi que és el meu perfil a Google.
    Bona nit! Un besito

    ResponElimina
  6. Endavant! Donem la benvinguda a aquest nou espai que ens presentes "provisionalment". Aviam què és el que ens aportes, ja estarem atents encara que, com bé ens expliques, no entenguem res.

    Es tracta d'anar remenant d'aquí i d'allà, això és el que per a mi significa una formació permanent. Gràcies per les teves aportacions.

    Salutacions. Fins aviat!

    ResponElimina
  7. Tranquil·la Laura. No ens coneixem però jo també estic fent un curs de la Web 2.0 i si et serveix de consol, vaig tant perdut com tu dins d'aquest món. I molts d'ànims que al final els docents podem amb tot !!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...