10 de desembre 2011

Portada Feinetes Nadal

Aquest divendres vàrem fer el taller de la Portada de les feinetes d'aquest divendres. La veritat és que els infants s'ho varen passar pipa, els hi va agradar molt.
La idea la vaig treure del Picasa de Marta Garcia, però la vàrem "tunejar" bastant.
La base és una cartolina taronja i la vàrem estempar amb esponges i témpera vermella. Enlloc d'agafar la pintura directament amb l'esponja, pintàvem l'esponja amb un pinzell, perquè quedés amb poca pintura i es vegés millor l'efecte dels dos colors (el taronja de la cartulina i el vermell de la pintura).
Una vegada eixut, vàrem donar als infants tires llargues de paper de regal i ells havíen de medir amb el referent de la cartolina i anant montant-les de més grosses a més petites. Així que vàrem treballar moltes més coses que la plàstica...
El tronc és un poc de feltre que hi havia per l'escola, i a sobre de l'arbre li enganxàrem una llacet de regal a mode d'estrella.
Després ells varen escriure Bon Nadal, el nom i el curs. Primer a llapis i depsrés ho varen repassar de retoladors dorats o platejats... A què ha quedat molt mona? N'Almudena (la meva súper compi de nivell) i jo estem molt contentes! Vos deix aquesta imatge perquè vegeu altres models...4 comentaris:

  1. Què xulaaaaaaaaa!!! M'encanta! L'enllaçaré al facebook de seguida!

    ResponElimina
  2. Gràcies Estrella, moltes gràcies... ja que avui més de 800 visites... crec que me pots enllaçar TOT al teu facebook. jajajajajaaaaaaaaaaaa*
    Gràcies pel comentari, m'encanta que t'encanti* (fins demà, shhhhh bonanit*)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...