12 de febrer 2012

Murals del dia de la Pau

Hola! Tenc moltes entrades enderrerides de coses interessants que hem fet a l'escola aquest darrer mes! Uff! Vaig a tope!
Doncs, per la Pau, vàrem fer les feinetes que vos vaig posar fa un mes, i a més a la meva classe els infants varen fer dos murals per decorar els passadissos. Molt senzillets i resultons!
També vàrem fer un mural entre tot el cicle d'infantil i l'aula UECP de la nostra escola; on cada classe feia una o dues parts. Aquesta idea la vaig agafar d'internet i no em record de quina escola, així que si algú sap d'on ho vaig agafar m'agradaria molt que m'ho digués i anotaré la referència.
Podeu veure les imatges amb l'explicació de les tècniques a la Pàgina de Tallers, Portades i Manualitats d'aquest bloc!



Una de les pàgines on també han fet aquest mural és el Blog Etapa Infantil de na Salomé. No és exactament la foto que jo vaig veure, però gràcies Miren de La Clase de Miren per compartir aquest altre mural amb nosaltres... La veritat és que es veu molt bé el procés.

7 comentaris:

  1. Hola: en mi cole hemos hecho también el mural del puzle de la paloma, pero en blanco, la idea la presentó Salomé del blog EDucación INfantil. Un saludo

    ResponElimina
  2. Gracias Miren! Ahora mismo pongo la referencia! Es que te pones a buscar cosas y cosas y cosas y hay tantas y tantas y tantas... que a veces guardas la imagen y ya no te acuerdas de dónde la has sacado. Y volví a buscar, eh? no te creas...
    Bueno! Para eso estamos! Sabía que alguna lo sabría!
    Muchísimas gracias y un saludo!

    ResponElimina
  3. Ostris Miren! Pues no había visto el de Salomé, había visto otro... A ver si alguien más lo sabe...

    ResponElimina
  4. Gràcies Lorena i Ametlla pels vostres comentaris!

    ResponElimina
  5. Són genials aquests murals! M'han agradat molt. Molt bona feina.

    Una abraçada!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...