09 de març 2012

Jornada Marc Tic i Ensenyament

Dissabte passat vam participar en la Jornada Marc TIC i Ensenyament que va organitzar Escola ValencianaEstrella Vilar d'Idees MagistralsLaura Tudón de El Racó de l'Infant varen acudir per presentar el "Racó de ses nostres idees 2.0". Jo no vaig poder anar, però d'una manera o un altre vaig estar present tant en el procés d'elaboració del material a presentar com en les Jornades en sí. Na Laura i n'Estella tenien els nervisna flor de pell perquè volien que tot sortís bé (l'última vegada varen tenir problemes tècnics i no varen poder mostrar la presentació) i tenien algunes sorpreses preparades que no sabíen si agradarien.

Per un costat, varen elaborar un vídeo cassolà utilitzant la tècnica stop motion. Amb ell volíem mostrar d'una manera senzilla com ens vam conèixer i com vam arribar a crear el racó. Per a fer-lo, Laura Tudón va cosir unes pepes de feltre molt xules. Cada una representava a una de nosaltres. La resta d'elements els vam imprimir i retallar. Vam començar a moure-ho tot i fer fotos i aquest va ser el procés:


I per un altre costat, jo vaig sorprendre amb un missatge en "directe" donant pas al vídeo i a la nostra presentació:


Finalment, vos deixam "La nostra història" i la presentació que vam utilitzar per si voleu conèixer-nos un poc més 




A què mola???

8 comentaris:

  1. Segur que va ser tot un exit. M'encanta el video de presentació. A mi també m'hagués agradat estar allà. Felicitats a totes tres i hem sento una privilegiada per col.labora en el Racó de ses Nostres Idees. Gràcies i endavant!

    ResponElimina
  2. Què "apañadas" ellas!jajaja, m'ha encantat el vídeo!!!Sou unes treballadores!Endavaaaant hiperactivessssss!jajaja. Molts petons i ànims!!

    ResponElimina
  3. Gràcies Esperança i Jéssica!
    La veritat és que ens ho hem passat pipa pensant en què feiem i com ho feiem. Però el rollo que elles estan a sa península i jo a Formentera fa a efectes pràctics que no ho hem fet les 3 juntetes.
    S'ho han currat na Laura Tudón i n'Estrella què són unes màquines!!! Jo he aportat la música i idees, comentaris, etc. mentre feiem ses nostres reunionetes via skype o facebook!
    La veritat que quan ho vaig veure... vaig plorar de l'emoció, perquè és xulíssim, oi?
    Moltes gràcies pels vostres comentaris
    Una abraçada i molts bessitos*

    ResponElimina
  4. Genial Laura m'ha encantat.
    Moltes felicitats a les TRES hiperactives!!!
    Feu una feina molt ben feta i ens doneu moltes idees per continuar endavant!!!!
    M'encanta poder participar en el vostre espai!!!!
    MOLTÍSSIMES FELICITATS !!!!!!
    Petonets!!!!!

    ResponElimina
  5. Laura, vols parar de dir que no t'ho curres!!! Per l'amor d'Andreu!! No sé que fariem sense tu!! M'encanta el 3, és un número màgic! I també les nostres "reunions", jajaja

    ResponElimina
  6. Oooooohhhhh!!!! Ais, ets més mona!!!!

    ResponElimina
  7. Hola, aquests dies he tingut problemes informàtics i he perdut tots els seguidors. Si vols pots tornar-me a seguir a Educació i les TIC

    Gràcies. Espero veure't aviat pel meu bloc. Salutacions.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...