08 d’abril 2012

Iniciatives compartides interessants...

Hola a tots i totes:
Darrerament he estat una mica desconectada, i veig que darrerament sempre dic el mateix... Bé, la qüestió, avui aprofit que tenc adsl per posar-me un poc les piles.
Darrerament hi ha moltes iniciatives molt interessants que a les que pot participar tothom:

1. CONCURS DE TAPES D'ÀLBUM de EL RACÓ DE L'INFANT
Na Laura Tudón ha convocat un concurs de tapes d'àlbum per fer un petit recull i que ens poguem aprofitar tots i totes a l'hora de fer les portades dels àlbums. Doncs bé, les bases estan molt ben explicades al seu bloc, i hi podeu concursar mitjançant la seva pàgina de facebook. És molt senzill, heu de penjar una foto de tapa i sa foto que tengui més "m'agrada" serà la guanyadora d'una pepa de feltre feta per na Laura Tudón. Animeu-vos a participar perquè és una maner divertida de compartir les tapes d'àlbum.


2. RECULL DE ROSES DE SANT JORDI
Tant a la pàgina facebook de Ses Meves Feinetes, com a la d'Idees Magistrals, com a la de El Racó de l'Infant, ens va arribar la següent iniciativa de na Núria Laspeñas de fer un recull de roses de Sant Jordi. Exactament aquestes foren les seves paraules:
Hola bones que tal? com van les vacances?? 
Escolta tinc una proposta... que et semblaria que féssim un recull de roses de sant Jordi. Ja que s'acosta el dia i jo personalment, però suposo que també altres company@s, estem cansats de fer sempre el mateix model... 
La idea seria proposar models de roses de sant jordi i si voleu també qualsevol altre manualitat relacionada amb aquest tema. Què et sembla? T'ho dic a tu pq tens més seguidors que jo, i així en pots fer molta més difusió.

Espero que estigueu interessades amb la proposta! 

Salutacions cordials... sempre nens!


Doncs bé, les meves súper companyes Laura de El Racó de l'Infant i n'Estrella d'Idees Magistrals, s'han currat un qüestionari i un google docs per compartir les vostres propostes de roses. El podeu trobar més ben explicat al bloc de El Racó de l'Infant:


3. RECULL DE BLOGS EDUCATIUS EDUCACIÓ I LES TIC 2.0
En Joel Artigues de Educació i les TIC, ha creat un altre blog anomenat Educació i les Tic 2.0 a mode de recull de blogs. Si voleu que el vostre blog estigui en aquest recull posau-vos amb contacte amb ell mitjançant el seu blog o bé la seva pàgina de facebook. Ell, estarà encantat!


1 comentari:

  1. Fet! Ja he enviat la meva proposta de rosa!
    Una abraçada, Laura!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...