24 d’abril 2012

L'univers


Aquest mes, als de P5 de la meva escola, ens toca estudiar L'univers. Com que venim de fer un projecte de treball molt complet i xulo, i partint sobretot dels interessos dels infants i seguint les passes que ells marcaven sobre Volcans (quan l'acabi de montar ja el publicaré), ara he volgut dissenyar el tema de l'Univers d'una manera més pautada, a mode de Centre d'Interès.
El podeu descarregar del meu ISSU i del meu PICASA.


Per fer aquest centre d'interès he utilitzat diferents materials de diferents llocs de la xarxa (moltes gràcies a tots perquè m'heu donat moltes idees):
- Joan Miró de n'Estrella d'Idees Magistrals
- Projecte Univers al Issu de Titina (si és na Cristina de El Racó de na Titina, me podria avisar i posaria aquest enllaç tal com toca. Si és d'una altra persona... què m'avisi també!)
-Font: What planet are you from?

També he fet les instruccions de les feinetes per si algú té algun dubte de com s'han de fer. Que les podeu trobar al meu PICASA clicant a sobre de la imatge (són dues pàgines!!!):
El centre d'interès està pensat i dissenyat per P5, esper que vos agradi, el pogueu utilitzar o si més no vos serveixi d'idees per fer els vostres. Si anam fent altres activitats en relació a l'Univers ja vos aniré informant!

11 comentaris:

  1. Genial Laura , m'encanta !!!!!!
    Una feina molt ben feta i un disseny fantàstic!!!!
    És que ets una hiperactiva 100% ehhhhhhhhhhhh !!!!!!
    Petonets universals!!!!!!

    ResponElimina
  2. Ooooooooooh, t'ha quedat xulíssim!! Quines fitxes més guapetes i les lletres molt originals! M'encanta el gust que tens per dissenyar (però això ja ho saps, eh? jeje). Segur que els teus alumnes aprendran un munt ;)

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Magda i Estrella! Què faria sense vosaltres? jijiji* Un besito ben fort!

    ResponElimina
  4. T'he de dir que a mi també m'encanta com te les manegues per ensenyar-nos les teves experiències. Et queda preciós! Per cert, un projecte molt interessant! Ja ens explicaràs més cosetes... Petonets. Ens interconnectem aviat. ;)

    ResponElimina
  5. Guapa!Què maco!M'han encantat. Com sempre, la feina ben feta. Petonets!

    ResponElimina
  6. Guapa si passes pel meu bloc t'hi espera un regalet !!!!!
    Petonets !!!!!

    ResponElimina
  7. Ostres Laura! Quina passada de projecte! Enhorabona per la feina!!
    Per cert, tu em podries enviar aquest projecte en word perquè jo hi pugui fer algunes modificacions per als meus nens/es?

    I una altra cosa, si et passes pel meu bloc, hi tens un regalet per a tu!

    Moltes gràcies i fins aviat! ;)

    ResponElimina
  8. Doncs jo també tinc un regalet per a tu... tens un bloc del tot original!
    El pots recollir a petits grans artistes...
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Gràcies a totes!!! M'ha agradat molt i m'ha fet molta il·lu aquest premi!!! Sou totals! Gràcies Joel, i Jessica, ses vostres paraules m'animen més del que penseu. Gràcies Magda, Olga i Eugenia. Per cert Eugenia, t'enviaré un mail amb el que em demanes, ok?
    Una abraçada!

    ResponElimina
  10. Gràcies guapa, t'ho agraeixo!
    Fins aviat! ;)

    ResponElimina
  11. Hola que tal estas, soy Rosa del blog manualidadesinfantiles.org me gustaría ponerme en contacto con el administrador de este blog para un tema de contenidos. Saludos cordiales.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...