28 d’abril 2012

Premi Blog Original!

Yupiiiiii!!!! Estic súper contenta d'haver rebut un altre premi! Per a mi és molt important, ja que em sent com una alumna quan li deim: -ho fas molt bé!!! (el reforç positiu funciona!)
La iniciativa aquesta vegada l'ha tenguda Blanca del bloc Actividades de Educación Infantil. I com ja sabeu, s'ha fet cadena.
I quina ha estat sa meva sorpresa... que me l'han donat  diferents amics i amigues blocaires! Així que... MOLTES GRÀCIES A TOTS ELLS!!! Quina il·lusió m'ha fet!
Per una bona manera de compartir i conèixer blocs, persones, idees, experiències i maneres de fer feina, el premi té una sèrie de requisits:

1. CITAR ELS BLOCS QUE T'HAN DONAT EL PREMI :

2. ESCRIURE UNA FRASE QUE EM DEFINEIXI: He triat una frase que M'ENCANTARIA que em definís. L'he escoltada a unes Jornades d'intercanvi d'experiències: Fes escola pensant que seria l'escola on portessis als teus fills.

3. REGALA EL PREMI A 10 BLOCS (no em basten 10, així que posaré tots els que vull posar, jiji*)
- Primerament el vull retornar a tots els que me l'heu fet arribar (g r à c i e s)
- Vull fer especial menció a tots aquelles persones que m'animen molt amb els seus comentaris i fan que de cada vegada m'enganxi més i més i més a tot aquest món:
      * Marta de Fent i Desfent
      * Lluna de Un Polsim de Sal
      * Esperança de Plastiquem
      * Ametlla de Compartim Mirades
      * Magda de Els Petits Infants
      * Eugenia de Mira què fem ara
      * Olga de Petits Grans Artistes

- A la culpable de tot el que m'està passant a Ses Meves Feinetes, ja que vaig començar a enganxar-me al seu bloc, a partir d'ell vaig conèixer tots els altres, vaig crea Ses Meves Feinetes i em va ajudar i animar mooooolt (i encara ho fa!). A més a més M'ENCANTA tot el que fa.
Gràcies Jessica Bujalance de Què hacemos hoy en el cole?

- Al meu ciber-cicle Hiperactiu!!! Mare meva! Ja no sé viure sense ells!!! jajajajaja. Gràcies a les meves "súpernenas" Laura i Estrella que em fan passa estones que no vos podeu ni imaginar el que fa riure un ordenador. I el nou hiperactiu Joel Artigues que és un megasúpertopehiperactiu! Ells tres, a més a més d'estar en aquest apartat també estan en els apartats anteriors:
      * Laura Tudón de El Racó de l'Infant
      * Estrella Vilar de Idees Magistrals
      * Joel Artigues de Educació i les Tic

- A un bloc nou (i no tant nou) d'una mestra que està en pràctiques i que per com escriu, per com conta les seves experiències, per com és el seu bloc... m'encantaria treballar amb ella: Mercè Rodríguez de El Portafoli de na Mercè! 

Igual m'he enrollat més que una persiana, però volia aprofitar aquest premi, per agrair-vos a tots el vostre suport, perquè agrada molt sentir-se valorat i que la feina que fas agrada i la pots compartir i enriquirte amb els altres. Sou uns ciberbombonets tots i totes
Laura Cuenca*

10 comentaris:

  1. Gràcies Lauraaaa!!!!!
    M'ha encantat la teva entrada! Val la pena enrollar-se com una persina per poder llegir sentiments!
    Una abraçada i bon pont dels llargs!!!! :O)

    ResponElimina
  2. Jajjjajaj! Megasupertopehiperactiu!!!! Quina il·lusió rebre aquest premi Laura!! M'encanta com sou i tot el que estic aprenent amb vosaltres. Gràcies, gràcies i més gràcies per decidir compartir el premi amb el meu bloc, m'ha fet molta il·lusió!!! Petonets i abraçades. :)

    ResponElimina
  3. Gràcies Laura! Jo també te l'havia deixat en el meu blog per a tu. Amb tant lio de premis corrent per tots els blogs no t'he avisat. Jaja!

    Una forta abraçada!

    ResponElimina
  4. Weeeep!!! Moltes i moltes gràcies Laura! Açò si que no m'ho esperava! Ets un sol! Doncs, jo hiperactiva2.0 encara no (o si), tot i que la darrera feina que m'ha sortit és dissenyar jocs educatius per Ipads i smartphones, i tot gràcies al meu blog! jejejeje
    Una besada molt forta!

    ResponElimina
  5. Vermella com un tomàquet!jajajjaa...Mare meva, Laura....Bé, me n'alegro de ser la culpable de tot plegat!I espero que la hiperactivitat et duri moooolts anys. Jo seguiré la teva hiperactivitat sempre amb molt de gust. Gràcies pel premi i pel comentari ;) Jo no sóc de penjar premis (ja ho saps) però me'ls guardo tots i els agraeixo moltíssim. Una abraçada fortíssima!!!!

    ResponElimina
  6. Moltíssimes gràcies Laura!Em fa molt feliç que hagis pensat en mi! Ja saps que m'encanta seguir el teu bloc, les feinetes que comparteixes amb tots nosaltres, i bé, tot plegat... A més, m'agradaria dir-te , ja que realment m'ha fet molta il.lusió, que tu ets una de les culpables que jo comencés amb tot això dels blocs i és que quan veia tot el que comparties pensava: no pots rebre tant sense donar res a canvi! ( Ai! Quin rotllo de comentari ...)
    Per acabar, moltes gràcies i t'aniré seguint!
    Un petonàs!

    ResponElimina
  7. Jajajajajaa, ciber-cicle hiperactiu!!! M'encanta!!! La veritat és que riem molt i ens ho passem genial amb les nostres anades de bola! Tu et mereixes tot i més! Muuuuuuuuaks

    ResponElimina
  8. UAUUUUUUUUUU Laura quina entrada si que t'has enrotllat ehhhhhhhhhh jajajajajajja però a mi m'encanta que t'enrollis!!!!
    Moltes gràcies per retornar-me el premi i m'encanta que t'agradin els meus comentaris, ja saps que jo els faig amb molt de gust.
    MOltes gràcies guapa!!!!
    MUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ResponElimina
  9. Gràcies a totes pels comentaris! (Marta: en absolut és un rollo de comentari! M'ha encantat!)

    ResponElimina
  10. M'ha encantat llegir tot el que has escrit dels blogs amics. Molts són compartits.
    I ara, aniré a mirar el portafoli de la Mèrcè.
    Petonicos

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...