23 de maig 2013

Bloc Sa classe de Ses Llunes


Una de les coses que han fet que deixés un poquet de banda Ses Meves Feinetes, ha estat el posar-me 100% amb el bloc d'aula: Sa Classe de Ses LLunes. No l'he volgut fer públic fins ara perquè era un bloc nou, però com que ja arribam a final de curs, és un bon exemple per xafardejar una mica sobre el què hem fet aquest curs.
Una de les coses a destacar és que he descobert que ha estat molt important i útil fer aquest blog d'aula i tenir-lo constantment actualitzat amb qualsevol cosa que féssim a classe, perquè és una manera molt útil per  què les famílies et coneguin, ja que quan comences nova a una escola i sobretot a un grup de 4 anys on l'any anterior tenien una altre mestra... és inevitable fer comparacions i mostrar actituds de desconfiança.
Amb la creació del blog es va agilitzat tot aquest procés i ens vam relacionar molt més aviat amb les famílies. Va ser com donar-lis transparència, una finestreta diària on podien veure els seus fills i filles.
També els hi posava a classe als infants, i això també ha agradat molt, sobretot quan no et coneixen... 
Tots els infants tenen l'autorització d'imatge signada per les famílies, i supòs que quan acabi el curs, la comissió Tic de l'escola eliminarà el blog, així que si voleu agafar idees, remanar o xafardejar... ara és el moment.
L'objectiu del curs, ha estat fer-me amb el grup, adaptar-nos mútuament, i seguir una programació senzilleta, ja que he prioritzat les coses emocionals; ho dic perquè no veureu coses espectaculars o especials com ses que es poden fer quan segueixes amb el mateix grup durant el cicle i ses bases estan afiançades. Simplement, és el dia a dia, d'una aula sense grans pretensions, simplement aprendre tots junts.
(Ah! Per veure el bloc, clickau sobre la imatge d'aquí dalt!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...