24 de febrer 2011

Abecedari

He fet un ABECEDARI. El meu primer abecedari digital! Les il·lustracions són de Steve Mack i m'han agradat molt. M'agraden els il·lustradors i il·lustradores, em recorda quan era petita, supòs que per això sempre m'estiren més les il·lustracions setenteres!
Bé, dir-vos que me'n vaig de vacances a casa, i que estaré un poc desconectada fins dimarts! Però me'n vaig contenta, amb tota sa feina feta, s'obligatòria i la satisfactòria.
Bona Nit a tothom!

12 comentaris:

  1. M'agradat, crec que t'ho copiaré, je,je,je... si trobo com fer-ho, es clar!!!

    ResponElimina
  2. M'encantaaaa!!!! Això mereix un enllaç al meu blog!jajaja. M'agrada moltíssim, de veritat. Felicitats!

    ResponElimina
  3. GÀCIES Jessica! Em feràs posar vermella (bueno, ja ho estic)! M'ho he passat molt bé fent-lo! I les il•lustracions són moníssimes, oi? Aquest Mack és un crack! Tenieu raó als primers comentaris: AIXÒ ENGANXAAAAA!!! i fas amiguetes bloggeres i mola molt per intercanviar! No saps com agraeixo els teus comentaris! Gràcies!

    ResponElimina
  4. Sergi, sergi... No ho copïis, DESCARREGA-TE'L!!! Si està per això home! A què mola??? Grasis SúperLópez!

    ResponElimina
  5. Això és mooolt gran! Però què bonic!!! Me'l quede però ja! De veritat, eres una artista!!!

    ResponElimina
  6. Hola Laura, acabo de descobrir el teu bloc a través de l'espai "Qué hacemos hoy en el cole" y m'ha encantat. L'abecedari el trobo fantàstic!
    Ja t'he enllaçat a la meva llista de blocs preferits. A partir d'ara tens ja una nova seguidora!
    Una abraçada,
    Yolanda Roset
    http://blocs.xtec.cat/recursosee
    (Recursos per a l'Educació Especial)

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies Estrella! Gràcies pel teu suport. És molt important tenir temps i ganes per fer aquesta feina... Però és més important tenir gent com voltros que anima i motiva alimentant ses ganes i invertint-les amb temps!
    Gràcies Yolanda! I benvinguda a ses meves feinetes! Gràcies per difondre el meu bloc i per compartir es teu!

    ResponElimina
  8. Avui he conegut el teu bloc i m'ha agradat molt.
    Enhorabona!

    ResponElimina
  9. Gràcies Brichi!!! Benvinguda!

    ResponElimina
  10. Avui, buscant recursos per NEE he arribat al teu blog, i és una petita joia! Realment m'ha donat una miqueta d'enveja , de tenir tant gust, sensibilitat i fer coses tan boniques. Es fantàstic l'abecedari i em sembla que si em dones permis i jo trobo la manera, miraré de fer-lo pel blog.

    ResponElimina
  11. Hola Laura, m'agrada moltíssim el que publiques i com ho fas. Em sembla que aquest blog em provocará fidelitat per sempre...Es preciós l'abecedari digital.
    Em pots explicar una miqueta com puc obtenir imatges tan boniques que no tinguin la protecció d'autor?
    Felicitats

    ResponElimina
  12. Benvinguts els de Joan Maragall i Benvinguda Roser! Moltes gràcies als dos per les coses tan boniques que em deis...
    A l'Escola Joan Maragall dir-li que és clar que es pot agafar l'abecedari, està per això... Els materials publicats a "Ses Meves Feinetes" són per compartir. Dir també, que quan es publica un material d'un altre bloc al bloc propi es fa un comentari de la font del material amb un link direccionant a la pàgina. És a dir, explicar on s'ha trobat el material i qui l'ha fet.
    Pel que me demana na Roser, doncs... les imatges les trob cercant i cercant per internet, anant enllaçant d'una pàgina a una altra i de vegades no trob el que cerc però trob coses que puc utilitzar. Això és el que em va passar amb l'abecedari. I com he dit als de l'escola Joan Maragall, si puc contactar amb l'autor de les imatges, li deman permís per fer la publicació (que és el que vaig fer amb sa Vella Quaresma de na Carme Sala, i pos un comentari sobre l'autor i un link a la seva pàgina!
    Res, esper haver-vos servit d'ajuda!
    Moltes gràcies per compartir ses meves feinetes!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...