12 de febrer 2011

Ses feinetes de Sa Jaia Quaresma

 Aqui vos deix ses feinetes que he fet de sa Jaia Quaresma. Una és el poema per penjar a la classe i el corresponent poema en blanc i negre perquè els infants facin "sa feineta". L'altra és sa feineta setmanal del que ens ha portat sa Jaia Quaresma.
Sa Jaia Quaresma en color és de la il·lustradora Carme Sala, i té un blog molt xulo: lamevamaleta.blogspot.com. L'altra Jaia és la que té tothom; però a mi m'encanta. Quan va sortir publicada al Diari de l'Escola del Diari de Mallorca, me la vaig fer en gran per penjar-la a la classe. Ah! Si pitjau sobre la primera imatge de sa Jaia Quaresma està lligada al Google Docs en format PDF! Crec que és un bon i àgil sistema. També he agafat sa idea de na Carme Sala.





8 comentaris:

  1. També vos ho podeu descarregar de Picasa, eh??? A més hi he fet un accés directe al meu Picasa que es troba just sota el títol del Bloc!

    ResponElimina
  2. Hola Laura! És un honor arribar al teu blog i trobar-me Sa Jaia Quaresma!
    Em fa moltíssima il.lusió compartir-la amb tu i els teus alumnes; Moltes gràcies pel teu amable comentari, i benvinguda a la meva maleta!

    Una abraçada gran ;-)

    Carme

    ResponElimina
  3. Hola Carme! Quina vergonya! Però què dius? L'honor és meu!!! Gràcies per deixar-me utilitzar els teus dibuixets, m'agraden molt. I els teus contes, i el teu bloc,... tot! No sabia si ho podia fer o no, això d'usar una imatge teva, però me vaig tirar a sa piscina, vaig posar el comentari perquè vegis com les utilitz. En tot cas... ÉS UN HONOR TENIR-TE A TU AL MEU BLOC! Moltes gràcies Carme!
    PD: Gràcies també per donar-me la idea de penjar ses fotos en pdf amb google docs, I gràcies pel mussolet (totalment d'acord!)

    ResponElimina
  4. QUINA XULADA! Ja coneixia els dibuixos de la Carme, de fet estava preparant un quants de la Vella Quaresma per posar-los al bloc! M'agrada molt el poema i aquest any el faré servir. Només canviaré "sa jaia" pel "l'àvia" i llest! Moltes gràcies Laura!

    ResponElimina
  5. Acab de descobrir aquest bloc i m'encanta! Enhorabona per totes aquestes activitats tan guapes i gràcies per compartir-les.

    ResponElimina
  6. Laura, ja has sortit a la plana de IEDUCA !!
    http://primaria.ieduca.caib.es/index.php?option=com_k2&view=item&id=392:ses-meves-feinetes

    ResponElimina
  7. Hola! Som na Maria.Cercant imatges de Jaies Corema he trobat a aquest blog tan xulo i divertit. I he pensat Laura i de Formentera serà na Lauri!!! estic equivocada?
    Enhorabona pel blog, L'abecedari m'ha encantat!

    ResponElimina
  8. No estàs gens equivocada! I si vas al meu perfil hi ha una foto que es veu claríssim que sóc jo!
    Estic contenta que t'agradi el bloc, moltes gràcies! Sa veritat és que ha tengut una molt bona acollida. Avui m'han ficat a la web de IEDUCA!
    I l'abecedari és molt xulo, em va dur molta feina d'escollir i retallar imatges, però va quedar molt bé!
    Bé, benvinguda Maria G. a Ses Meves Feinetes!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...