26 d’agost 2011

Preparades... llestes... ja!

Hola a tot@s!
Ja queda menys per començar el curs. Abans de tot desitjar-vos bon principi de curs i animar-vos a gaudir a tope de la darrera setmana de vacances!!!
Bé, ja sabem que moltes companyes han fet molta feina aquest estiu preparant cosetes xules per l'inici de curs. Intentaré fer un resum de tot el que sé que s'ha publicat. Si em deix alguna cosa no dubteu en posar-la als comentaris i enganxar el link!


IDEES MAGISTRALS
  • Recull de Material per a l'Inici de Curs. N'Estrella d'Idees Magistrals, ja havia fet un recull de diferents materials de diferents blocs. El podeu trobar a la seva pàgina o bé clickant el títol d'aquest punt.





Té molt material publicat per al principi de curs: calendaris, dites, cartells, estacions... per a P3, P4 i P5. A més, el té en català, en castellà i en anglès. Vos pos un exemple però ho podeu trobar tot al següent enllaç:


QUÉ HACEMOS HOY EN EL COLE?
Na Jessica ha preparat molt material molt bonic i visual per al principi de curs: cartells, horaris, abecedaris, números, el temps... El podeu descarregar des del seu bloc al següent enllaç: 

També el podeu descarregar al seu Picasa si clikau a la imatge que vos he deixat aquí sota:


EL TRENCACLOSQUES
En aquest blog també podeu trobar cartells, menú del menjador, graelles per organitzar els racons, calendari d'aula, medalles pels racons... i uns cartells moníssims per a reciclar! Clickau al següent enllaç:



DIANA EDUCACIÓ
El material d'aquest blog també té material molt bonic per utilitzar a l'aula. Té molts cartells de matemàtiques.

El bloc dels Cangurs ha preparat el següent material per a l'Inici de Curs (clickau a les imatges per veure els posts):

  • Cartells per Aniversaris

  • Cartells vocabulari Pati:

  • Estacions de l'Any:

El bloc dels Cangurs ara té un altre bloc, més dirigit a penjar els materials de la seva mestra Magda. Acaba de començar, però ja ha penjat un material per veure les activitats diàries que també ens anirà molt bé per a l'inici de curs. El Bloc és diu ELS PETITS INFANTS, clickau a la imatge!


I tot allò de Ses Meves Feinetes per al principi de curs: les activitats de principi de curs, les dites, l'abecedari, els números, etc. Clickau a la imatge i vos redireccionarà a la pàgina.


Abans d'acabar vull fer un aclariment: Els blocs que he posat més imatges és perquè no ho tenien organitzat per etiquetes. Els blocs que ho tenien organitzat amb etiquetes, he posat un link cap al bloc amb tot el material per l'inici de curs. Enrecordau-vos de tirar cap avall la barra lateral i veureu que tan sols surten els posts per a principi de curs!
No sé si m'he explicat, però ho he fet de la millor manera per no tornar a ficar tots els materials de tothom perquè no acabaríem mai, ja què... qui diu que a l'estiu no fem feina????
Enhorabona a totes! I Enhorabona per tota sa feinada que hem fet aquest estiu!

BON COMENÇAMENT DE CURS!!!




3 comentaris:

  1. També pots afegir això si vols: http://ideesmagistrals.blogspot.com/2011/07/organitzant-la-classe.html

    Molt bon recull, faenera!

    ResponElimina
  2. Ja està! Afegit!!! Gràcies guapi, si en saps d'algun més el posam!

    ResponElimina
  3. Ei, no havia vist aquesta entrada, però m'encantaaaaa! moltes gràcies per compartir els meus materials al teu bloc. M'encanta... I HO SAPS!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...