08 de desembre 2011

Decoració de Nadal 2a part

A sa nostra escola cada any demanam a les famílies la seva ajuda en quant a la decoració nadalenca. Any rere any els demanam coses diferents i enguany ho hem fet de la següent manera. A la línia A hem demanat que decorassin com vulguin arbres de Nadal per penjar per ses parets i a la línia B hem demanat que decorassin Estrelles per penjar al sostre dels passadissos.
Cada classe té un model diferent, i aquest any ho hem demanat en pla i amb una plantilla din-A3.
Aquesta és una activitat que ens agrada molt fer-la perquè l'escola queda molt ben decorada, les famílies col·laboren molt totes, i els infants estan súper contents perquè van passant pel passadís mirant tot el que han fet i cercant cada un la seva!
A les mestres també ens encanta perquè anam agafant moltes idees! No sabeu quant creatives i originals són les famílies! Mai ens deixen de sorprendre!!!
Aquesta és una selecció dels primers que m'han arribat a sa classe. Quan els tenguem tots penjadets pels pessadissos, juntament amb els de les altres classes i les estrelles, vos posaré fotos!
A què son molt xulis?
(Gràcies famílies de sa meva classe... sou un bombons*)

5 comentaris:

  1. Quina bona idea. Potser la proposarè al claustre de la nostra escola. Salutacions

    ResponElimina
  2. Hola Pepi! Pues sí! Proposa-ho perquè és molt bona idea! Si mires a la meva pàgina de tallers, manualitats i portades, veuràs altres exemples de decoració feta per les famílies. De vegades hem demanat bolles, de vegades postals, i l'any passat vàrem demanar que fessin una decoració amb tubs de paper de WC, i va quedar molt xulo. Et sorprens de com s'ho curren! I els infants estan encantats!
    Gràcies pel teu comentari*

    ResponElimina
  3. Que chulo, a mi me gusta mucho, un año les damos un árbol, otro año una estrella, y otro una bota y ¡¡¡me encanta!!!

    ResponElimina
  4. Què guay Miren... m'encanti que t'encanti això, a mi també m'encanta :)
    Ametlla, gràcies pel comentari*

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...