15 de febrer 2012

Contes Tradicionals

A la meva escola hem decidit enguany disfressar-nos de contes tradicionals. Vàrem triar aquest tema perquè el 2012 és el bicentenari de la publicació de la primera obra dels Germans Grimm.
Les classes d'infantil vàrem triar els contes de "Caputxeta Vermella", "Rínxols d'Or" i "Hansel i Gretel". Així que he aprofitat aquests tres contes per treballar-los a l'aula i enmarcar-los dins la Unitat Didàctica d'aquest mes: Els contes tradicionals i el Carnestoltes.
Cada conte l'hem introduit de manera diferent; al de Hansel i Gretel (que a més és la disfressa de 5 anys) el vàrem introduir amb una capsa de sorpreses plena de llapolies, més les làmines i el llibre del conte.
Aquestes són les activitats en paper que hem realitzat o encara hem de realitzar per completar totes les altres: explicació i interpretació de contes, jclics, poema, etc.
Esper que les pogueu utilitzar i disfrutar!



Pensau que les podeu completar amb el poema que es troba al post de Carnestoltes

També vos ho podeu descarregar del meu PICASA

3 comentaris:

  1. Una bona idea Laura! Segur que us sortiran unes disfresses ben originals. Gràcies per les làmines i per explicar-nos aquesta unitat didàctica. Molt interessant!

    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Gràcies Joel pels teus comentaris!

    ResponElimina
  3. Molt interessant Laura i com bé diu en Joel segur que sortiran unes disfresses ben originals.
    Bona feina!!!!
    Un petó.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...