18 d’abril 2012

Els SYMBALOOS arriben al Racó de Ses Nostres Idees 2.0



Últimament hem anat descobrint aquesta eina per recollir enllaços: el symbaloo. Àngels del bloc “R@cons de colors” va ser la primera que va mostrar com podíem treure-li partit en el nostre àmbit. Ens va agradar tant a l’equip del Racó de Ses Nostres Idees 2.0 que hem començat a crear-ne d’altres per afegir-los a la pàgina. I pel camí ens hem trobat a Joel Artigas del bloc “Educació i les TIC” que amb el seu entusiasme i la seua col·laboració ens ha ajudat a completar aquesta tasca.

Així és com finalment hem creat una pestanya nova a la nostra pàgina de recursos: “SYMBALOOS”. En ella trobareu els que ja hem creat: dites per infantil, abecedaris, recursos per pasqua, primavera, recursos TIC per EI, recursos TIC per EP; i també el de Sant Jordi que va fer Àngels.

L’objectiu és anar afegint-ne més conforme anem creant-ne i, com no, comptar amb vosaltres per anar enriquint aquesta nova secció. Si us animeu a fer els vostres propis symbaloos i els voleu compartir amb aquesta petita comunitat virtual, només heu d’enviar-los al nostre correu electrònic:





7 comentaris:

  1. Molt bona iniciativa Laura!!!!!!
    A més formeu un molt bon equip!!!!
    Els 4 hiperactius de la xarxa jajajajajja
    Els symbaloos són una eina molt util ja que amb tant sols un click tens un munt de recursos!!!!!
    Una idea fantàstica.
    Fins aviat guapa!!!
    Petonets!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Magda!!! Sí que són útils, sí! Hem farem més...
    Gràcies pels teus comentaris, m'encanten! I sí! Ens ho passam molt bé hiperactivant-nos!!! Besitos*

    ResponElimina
  3. Hola: mucha suerte y gracia spor la recopilación de recursos, además de la cantidad que ya teníais en vuestro "Racó". Un saludo

    ResponElimina
  4. Quina idea més genial! És que no pareu!
    Petonets, maca!

    ResponElimina
  5. Fabulós el recull de symbaloos, gràcies per compartir, he fet un enllaç al meu blog on tant pares com mestres els aprofitarem al màxim.
    Una abraçada als 4 hiperactius.
    Besets des de el racó de titina.

    ResponElimina
  6. Hola! He penjat al nostre blog el recull de la primavera sense sabre que era vostre. És genial! Gràcies per dedicar el vostre temps a fer aquestes feines que tant ens faciliten el nostre dia a dia!

    ResponElimina
  7. Gràcies a tots i totes pels vostres comentaris! Ja sabeu, si vos animau a fer symbaloos i els voleu compartir, vos podeu posar en contacte amb nosaltres!!!
    Racó de les Paraules: Gràcies a vosaltres per compartir la nostra feina, ens encanta i la fem per això! Gràcies pel vostre comentari ens anima molt a fer més coses!
    Besitos a tots*

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...