26 de maig 2013

Agraïments tardans...

Com sabeu, pel febrer va ser el meu darrer post durant una temporadeta, just quan feia dos anys del blog... Doncs, just en aquell post va haver companys i companyes blogaires que em varen felicitar i em varen brindar amb premis. Així que vull dedicar aquest post a tots ells, agraïnt les seves paraules i els ànims que me donen sempre. 
Em fan molta il·lusió aquestes petites mencions o premis, perquè és una manera que et reconeguin i valorin sa teva feina, i ses teves cosetes (encara em sorprenc de veure la quantitat de gent que em segueix!!!) I a més, això dels premis... preparar un post de premis... és una inversió de temps... brutal! Capturar imatges, linkar-les, tria de blogs, contestar, agrair... Així que vull retornar aquest temps dedicant aquest blog a tots els seguidors/es de Ses Meves Feinetes en general, i a tots els companys i companyes blogaires que moooooltes vegades em dediquen el seu temps.
Doncs, em varen donar dos premis. Jo no seguiré sa cadena, perquè com que ja han pasat alguns mesos... i estem a final de curs... seria tornar a començar una cosa que ja s'havia acabat; o d'una altra manera... Vos don els mateixos premis a tots els que llegiu aquestes lletres.

El primer premi fou: EL TEU BLOC ÉS UNA MONADA!


Que me'l varen brindar (com diuen a Menorca) els següents meravellosos blocs amics:

Gràcies Carmen!


Gràcies Magda!


Gràcies Anna!

Gràcies LLuna!

Gràcies Joel!
I el segon premi va ser el Premi LIEBSTER AWARD


I me'l van brindar els següents blocs:

Gràcies Mariló, Sílvia i Elena!
Gràcies Conchi!

Aquest darrer premi, havies, a més d'agrair-lo i reenviar-lo, contestar unes preguntes... i he pensat que estaria bé que ho fes, així em coneixeu millor:
1. Per què vas decidir crear un bloc i quan vas començar? Vaig començar amb Ses Meves Feinetes per tres motius claus: Un era perquè després d'una temporada de tafanejar i usar recursos d'altres blogs, em feia ganes compartir també els meus, una altre motiu va ser per organitzar tots els recursos que tenia dins l'ordenador i el tercer perquè vaig començar un curs online de fer blogs i volia que el blog que fes fos de veritat i no un exercici aïllat d'un curs.
Què t’aporta tenir un bloc? Tenir el bloc m'aporta gran satisfacció personal i laboral, ja que no m'imaginava mai que tengués èxit, i veure com pots compartir la teva feina amb mestres de per tot... és un aprenentatge continu bestial!
Quin ha sigut el post del teu bloc que més èxit ha tingut? A què ho atribueixes? El post que ha tengut més èxit és el de Dites dels Mesos i Estacions del l'Any. Jo pens que ha tengut aquest èxit, perquè és un material molt atractiu (el vaig fer un estiu amb molt carinyo) i perquè és súper utilitzable a les escoles i escoletes. A més està adaptat tant en majúscula com minúscula i hi ha la versió en blanc i negre per poder fer sa feineta.
Utilitzes les xarxes socials? Sí, va arribar un moment que em vaig adonar de la importància de les xarxes socials perquè la gent s'enterés d'una manera més àgil, ràpida i directa dels nous posts. Ses Meves Feinetes compta amb facebook, twitter, picasa, pinterest, scoop,...
Per a tú, què significa educar? Per jo educar és acompanyar als infants durant el seu camí de petits, posant a l'abast les eines per a què puguin créixer sans i feliços.
Has viscut algun fet important a través del bloc? N'he viscut molts, però els que més destacaria són: conèixer i parlar via skype amb dues blocaires impressionants com són na Laura Tudón de El Racó de l'Infant i n'Estrella Vilar de Idees Magistrals i fer alguns projectes en comú, entre ells presentar unes jornades a les quals jo apreixia en format vídeo. Un altre va ser explicar el meu blog al Centre de Recursos de Professorat de Formentera a tots els meus companys d'aquell curs de TIC. I un altre molt divertit, va ser quan enguany al primer claustre de la meva nova escola a Menorca, dues de ses meves companyes d'infantil (n'Helena i na Maria), de sobte, em varen reconèixer (sense jo dir res...) diguent-me: perdona, tu ets una mestra que té un blog que es diu Ses Meves Feinetes??? Em vaig posar com una tomàtiga... Diuen que ho van saber quan vaig dir que venia de Formentera i varen relacionar el disseny del blog amb ses meves pintes...
Què has aprés a nivell personal o professional en l’últim any? Què hem de lluitar per l'Educació, per la nostra feina i pels infants... També he après a fer feina per racons d'una manera que no estava acostumada, i a admetre que la teva llista de prioritats pot canviar i no per això t'has de sentir culpable!
Quina és la teua frase preferida sobre educació? “Digues-m’ho i me n’oblidaré,  mostra-m’ho i tal vegada me’n recordaré, fes-m’hi participar i ho comprendré”.
Quin consell donaries a les persones sobre el món dels blocs? Que es tirin a sa piscina! Que tots tenim alguna cosa per aportar, per molt tonteria que ens sembli, i que a l'altra banda de la pantalla sempre hi haurà algú que justament estava cercant allò que tu aportes. I que es facin també amb un programa de actualització de blogs com el google reader (que ara desapareixerà), el netvibes o el feedly... guanyes molt temps!
Quasi tots els que tenim un bloc, escrivim sobre el que realment ens agrada o motiva, com li explicaries a algú la importància de la vocació per algo, de perseguir els somnis...? No li explicaria... li posaria fotografies.

6 comentaris:

  1. Hola Laura!
    T'envio un altre premi :)
    Ànims!!!
    Txell

    ResponElimina
  2. MOltes gràcies Txell!!!!
    Ara faré l'entradeta!!!!
    Una abraçada molt forta!!!!

    ResponElimina
  3. Enhorabona per tots aquests premis!!!
    Són ben merescuts per la teva dedicació i generositat en compartir les teves experiències.
    M'ha agradat saber una mica més de tu i els teus interessos.
    Petons de diumenge
    Carme

    ResponElimina
  4. Gràcies Carme! Home, darrerament no hi posava gaire dedicació, per això estic tant contenta de que tot i així, sempre em feis costat! Així que l'honor és meu per rebre aquests premis!
    Bon Final de Setmana*

    ResponElimina
  5. Fantàstic Laura !!
    M'ha encantat llegir les teves respostes, així et podem conèixer una miqueta més !!!!!!!
    Ja saps que m'encanta el teu bloc, ja que va ser uns dels primers que vaig seguir quan jo encara tenia el bloc dels Cangurs.
    Tu sempre em vas donar molts ànims per continuar endavant i t'estic molt agraida !!!!!!
    Petonets guapa i ens llegim!!!!
    Muac's

    ResponElimina
  6. Gràcies a tu Magda!!!
    *petons*

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...