30 de maig 2013

Scoop it

Avui vos vull parlar d'una altra plataforma com és Scoop.it
Scoop.it és un lloc per agrupar, organitzar i compartir continguts, alguna cosa pareguda al pinterest, però no tan sols d'imatges, sinó de tot el que vulguis compartir i organtizat.
Et pots fer 5 tòpics, és a dir, cinc pissarres temàtiques (serien com els taulells del pinterest) on ficar els teus scoops o links o continguts (serien com els pins del pinterest).
Doncs bé, Ses Meves Feinetes fa temps es va fer un, i a mi me sembla molt útil per organitzar tots aqueslls links que serien amb un perfil més de document. És a dir, articles, tutorials, programacions, etc.


També al meu Scoop.it li he volgut donar un perfil més pedagògic ja que és el que em manca un poc al bloc. De moment he creat tres Scoops com serien:

  • Famílies: per organitzar articles, informacions etc. relacionats amb l'escola de famílies, és a dir, informacions que ens podríen servir tant pels mestres com per lliurar a les famílies.
  • Recursos Tic: tant per mestres, com per alumnes, on també podreu trobar algun tutorial!
  • Metodologia: articles, programacions, etc. sobre metodologies a educació infantil

Com podeu veure, de moment hi ha poqueta cosa, però tot és començar, no? Si teniu alguna idea de què més podria ficar al scoop.it, serà ben aceptada! I ja ho sabeu, qui també tingueu Scoop.it feu-m'ho saber i ens seguim! 
També es pot publicar els scoops a les diferents xarxes socials perquè així ens enterem quan algú crea algun "scoop".

11 comentaris:

  1. Doncs no coneixia aquesta plataforma Laura.
    Veus dins d'aquest món cada dia aprenem coses noves!!!!!!
    Es que es genial poder compartir amb tots vosaltres , m'encantaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
    Petonets guapa
    Ens llegim

    ResponElimina
  2. muchas gracias por la información. Ya conocía Scoop-it, pero este verano me tengo que meter más a tope, porque es una de las que se me escapan. Un besote.

    ResponElimina
  3. Hola! Doncs va molt bé per guardar i ordenar enllaços interessants, i a més és d'una manera molt visual com si estessis vegent un slide (si guardes documents, clar). Jo la trob molt útil, però també l'he d'estudiar un poc més... Bon diumenge (de sol, "por fin")!

    ResponElimina
  4. Laura, ja ha arribat setembre i som-hi!!!
    Serà un curs complicat per les circumstàncies que envolten l'ensenyament però segur que ens esperem grans experiències.
    Bon curs 2013-14!!!
    Petonets
    Carme

    ResponElimina
  5. Gràcies Laura, no coneixia Scoop-it. Estic fent un curset de Web 2.0 i recomenen el teu bloc. La veritat és que m'agradat molt està molt bé. Enhorabona.

    ResponElimina
  6. Hola Laura!
    Moltes gràcies per totes les idees fantàstiques!

    ResponElimina
  7. Hola, jo també vull afegir un comentari positiu perquè crec que ens dóna molt bones idees i de ben segur que és un bloc ple de color!!!

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies Juan Terrassa! Estic molt contenta dels vostres comentaris, sobretot si són positius! :-) Esper que puguis utilitzar aquestes idees i posar-les en pràctica! Salut!

    ResponElimina
  9. MOltes Gràcies Evelia i Dolors per comentar el bloc! Encantada que us agradi i l'useu i compartiu! Per cert, a quin curs l'estan recomenant??? Quina il·lusió! "Ses Meves Feinetes" com a exercici a un curs de web 2.0!!! Uaaaalaaaaa!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  10. Hola ,gràcies per la informaciò que dones al bloc. M'ha agradat molt, jo no coneixia scoop-it i he tret material per donar als pares sobre els deures que està molt bé

    ResponElimina
  11. Bones festes i que l'any nou ens ajudi a veure possibilitats en tot allò que ara són obstacles. Feliç any 2014!
    Petonets nadalencs
    Carme

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...