03 d’abril 2015

Reactivació del blog

Il·lustració de Benjamin Chaud
Hola a tothom: Com estau? Quan de temps, eh??? Mare meva... He deixat tot això de banda, però sempre amb la cuqueta darrera l'orella de... vull reprendre Ses Meves Feinetes, vull reprendre Ses Meves Feinetes!!! Com sabeu he estat mamà, i això ha coincidit amb canvi de domicili, d'escola, d'illa, d'alguna manera... de vida. I d'alguna manera... canvi de mentalitat, si més no... construir una mirada diferent. Una mirada diferent des de l'educació i cap a l'educació. No he estat una premamà o mamà que hagi llegit molt o que m'hagi obsesionat capficat en temes de la maternitat. És a dir, no m'he llegit ni Que s'espera mentre s'està esperant, ni cap llibre sencer de Carlos González o Laura Gutman, però sí que he seguit blogs, o he llegit articles que passejen per les xarxes d'aquests autors o d'altres que m'han cridat l'atenció i m'han agradat com a mare... i que després m'han fet qüestionar la meva feina com a mestra. Si aquest tipus d'educació, de pedagogies, de pensaments, de joguines, de contes, etc. són les que t'agraden pel teu fill... perquè no han de ser les que empris pels teus alumnes??? 
I en aquestes esteim! Estic informant-me, cercant, trobant, pensant, estudiant, descobrint, provant, etc. totes aquestes cosetes per a que la pròxima passa sigui posar-les en pràctica a l'escola, algunes de manera imminent, d'altres... tira a tira... poc a poc... amb sacs carregats de paciència i il·lusió, ja que representa canviar l'escola, el sistema, cap una educació més conscient, més respectuosa i més coherent.
A les hores, he pensat que m'agradaria poder compartir totes aquestes cosetes que me trob, que pens, que cerc, que segueixo, que aprenc... amb voltros, a part de seguir mostrant petites cosetes de sa meva feina diària.
Tenc tantes ganes de reprendre el meu alterego blogger i compartir tot això i començaria ara mateix a publicar mil posts sobre mil coses diferents, però ho faré poc a poquet, dia a dia, per prendre constància!
De moment, per obrir boca i per a què vegeu per a on van els tirs... Vos present un blog que es diu De mi casa al Mundo d'una mare i mestra de Mallorca que és el que m'ha "convidat" a mirar les coses amb uns altres ulls, i d'una manera o una altra és el que ha despert aquesta cuqueta de dins que no deixa de repetir: sí que es pot! sí que es pot! Podeu clikar a la foto per anar-hi i ja li dedicaré un altre post explicant-lo detalladament. No cal dir que té facebook!

Bones Vacances!!!

5 comentaris:

  1. Benvinguda de nou per ací. Salutaciones Laura

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Miren! Tenia molta morrinha! A veure si hi dedic temps, ja que tenc moltes idees! Una abraçada forta Miren!

    ResponElimina
  3. Benvinguda Laura !!!!!Quina il.lusió tornar-te a llegir. A veure si poc a poc et veiem 100% hiperactivada al blog. Molts petonets maca.

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies Magda!!! Em feia mooooltes ganes! A veure si em pos ses piles! Gràcies pels ànims!

    ResponElimina
  5. Benvinguda Laura!! Quines ganes de tornar-te a llegir! ☆☆

    Una abraçada ben forta des de Menorca i de ses compis de Mare de Deu dl Carme :-)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...